Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Härkäpapusalaatti

Härkäpapusalaatti

RuokatyyppiSalaatit
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Soijaton, Vehnätön

Ainekset

  • 3 rkl kylmäpuristettua rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 3-4 persiljan oksaa, lehdet hienonnettuna
  • ripaus mustapippuria
  • 1 sipuli varsineen pilkottuna
  • 1 punainen paprika pilkottuna
  • 2 suolakurkkua pilkottuna
  • 2 tomaattia kuutioituna
  • 5 dl keitettyjä härkäpapuja
  • suolaa

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa öljy, viinietikka, mustapippuri ja persilja.
  2. Sekoita loput salaatin ainekset kulhoon ja mausta lopuksi suolalla makusi mukaan. Anna salaatin maustua jääkaapissa ainakin tunnin verran.
  3. Ympäristöystävällisenä valintana talvella voi käyttää punasipulia ja jättää tomaatin sekä paprikan pois.