Hasselpähkinäpyörykät

Hasselpähkinäpyörykät. Kuva: Amir Olavi (honeysucklebeet.blogspot.fi) ja Laura Nissinen (vegarome.blogspot.fi).

Hasselpähkinäpyörykät

Hasselpähkinäpyörykät maistuvat hyvin esimerkiksi kermakastikkeen tai sienikastikkeen kanssa.

Ainekset: 
  • 2 dl hasselpähkinöitä jauhettuna
  • 2 dl keitettyä ja soseutettua perunaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • paprikajauhetta
  • 5 rkl soijajauhoja
  • vettä tarvittaessa
  • yrttisuolaa
  • oliiviöljyä

Valmistus: 
  1. Sekoita ainekset keskenään. Pyörittele taikinasta palloja ja paista ne pannulla runsaassa oliiviöljyssä.

Lähde: 

Kuva: Amir Olavi (honeysucklebeet.blogspot.fi) ja Laura Nissinen (vegarome.blogspot.fi)

Vegaaniliitto Facebookissa