Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kardemummapikkuleivät

Kardemummapikkuleivät

RuokatyyppiJälkiruoat, Keksit
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Ainekset

  • 150 g margariinia
  • 0,75 dl sokeria
  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 1 dl riisijauhoja
  • 2 dl perunajauhoja
  • 1 rkl soijajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 tl kardemummaa

Valmistus

  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sitten rasvaseokseen. Anna taikinan levätä kylmässä pari tuntia tai yön yli.
  2. Ota teelusikalla taikinasta nokareita, pyörittele palloiksi ja pistä pellille. Litistä niitä vähän esim. haarukalla. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia.