Kikherneherkku

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 1-2 tölkkiä kikherneitä
  • 3 rkl silputtua persiljaa
  • 1 sipuli
  • ½ chilipippuri tai 5-10 tippaa tabascoa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl jauhettua korianteria (tai currya)
  • 1 tl kuminaa
  • (1 tl kurkumaa)
  • yrttisuolaa
  • 2 rkl soijakermaa tai silken-tofua
  • 2 tl omenaviinietikkaa

Valmistus: 
  1. Hienonna sipuli, pilko chili, purista valkosipuli ja hauduta öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet.
  2. Sekoita soijakermaan viinietikka ja sekoita mauste öljyn kanssa.
  3. Valuta kikherneet ja kaada kastike niiden päälle. Sekoita hyvin. Lisää silputtu persilja. Anna maustua muutama tunti.

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa