Kookospannukakku

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 2 prk (8 dl) kookosmaitoa
  • 2 dl vettä
  • 1 dl grahamjauhoja
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl siirappia
  • 0,5 tl suolaa
  • 3 rkl margariinia pannulle

Valmistus: 
  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kaada kookosmaito astiaan ja mittaa vedet kookospurkkien kautta jotta kaikki aromit tulevat talteen. Sekoita loput ainekset kookosmaitoon.
  2. Laita margariini suoraan uunipannulle ja pannu kuumaan uuniin kunnes margariini on sulanut. Kaada taikina suoraan kuumalle pellille. Paista pannaria uunin keskitasolla noin 50 minuuttia.
  3. Sammuta uuni ja jätä pannari vielä jälkilämmölle 20 minuutiksi.
  4. Anna pannarin jäähtyä hyvin ennen tarjoilua. Pannukakku kiinteytyy jäähtyessään.

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa