Kukkakaalipaistos

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 500 g perunoita paloiteltuna
  • 500 g kukkakaalia paloiteltuna
  • 2 dl tofua kuutioituna tai esim. keitettyjä kikherneitä
  • 3 rkl öljyä
  • 0,5 dl vettä
  • 1 tl kurkumaa
  • 3 rkl tuoretta persiljaa pilkottuna
  • 1 tl jauhettua pippuria
  • soijakastiketta tai merisuolaa maun mukaan

Valmistus: 
  1. Kypsennä perunoita ja kukkakaalia suuressa paistinpannussa tai kattilassa miedolla lämmöllä öljyn ja pippurin sekä kurkuman kanssa noin viisi minuuttia.
  2. Lisää 1,5 dl vettä ja anna kypsyä noin viisi minuuttia. Lisää tofu tai kikherneet, anna hautua kypsäksi. Mausta ruoka suolalla tai soijakastikkeella. Koristele halutessasi persiljasilpulla.

Vegaaniliitto Facebookissa