Maapähkinä-papuruudut

Ruokatyyppi: 
Ruokavalio: 
Ainekset: 
  • 5 dl keitettyjä valkoisia papuja
  • 1 dl kauramaitoa
  • 2 dl maapähkinävoita
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,25 tl vaniljajauhetta (tai 1 rkl vaniljasokeria)

Valmistus: 
  1. Vuoraa 25 cm X 25 cm -kokoinen vuoka leivinpaperilla ja laita uuni kuumenemaan 175 °C:een. Yhdistä kaikki ainekset ja soseuta ne tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella.
  2. Levitä taikina vuokaan tasaiseksi kerrokseksi ja paista esilämmitetyssä uunissa 40 min.
  3. Anna jäähtyä hyvin ja leikkaa sitten veitsellä sopiviksi annospaloiksi.

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa