Manteli-perunasalaatti

Ruokatyyppi: 
Ruokavalio: 
Ainekset: 
  • 8 keitettyä perunaa
  • 100 g mantelilastuja
  • 2 rkl kapriksia
  • 2 prk kasvikermaa
  • 1 prk kikherneitä
  • 0,5 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kimppu varsi- tai ruohosipulia
  • pätkä purjoa
  • suolaa ja pippuria
 

Valmistus: 
  1. Keitä ja paloittele perunat keskikokoisiksi paloiksi. Paahda mantelilastuja pannulla ja anna jäähtyä. Paloittele aurinkokuivattu tomaatti, purjo ja sipuli.
  2. Sekoita kaikki aineet sopivassa kulhossa. Kaada joukkoon kasvikerma ja mausta suolalla ja pippurilla.
     

Lähde: 

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012)

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa