Pörkölt – unkarilainen paprikahöystö

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 3 eriväristä paprikaa
  • seitania haluamasi määrä
  • 3 sipulia
  • tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • pippuria

Valmistus: 
  1. Suikaloi paprikat, pilko seitan ja sipulit. Paista paprikoita, seitania ja sipuleita runsaassa öljyssä 5–10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi reilusti tuoretta rosmariinia.
  2. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia. 
 
Vinkki: Jos sinulla ei satu olemaan tuoretta rosmariinia, laita huhmareeseen tilkka öljyä sekä kuivattu rosmariini. Murskaa kuivattu rosmariini öljyn kanssa seokseksi ja lisää sitten salaattiin.
 

Lähde: 

Vegaia 4/2011

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa