Tofusalaatti

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 1 pkt maustettua tofua
  • 1 rkl (tai enemmän) vegaanista pestoa
  • 2 tl öljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 4 tomaattia
  • puolikas kurkku
  • kaksi suippopaprikaa
  • 1 tammenlehväsalaatti
  • (pinnalle paahdettuja cashewpähkinöitä ja/tai inkivääri-auringonkukansiemeniä)
Valmistus: 
  1. Pilko tofu kuutioiksi. Jos haluat, voit paistaa tofun rapeaksi.
  2. Sekoita öljy, pesto sekä murskattu valkosipulinkynsi ja yhdistä ne tofupaloihin.
  3. Pilko loput kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi ja sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen.
 
Lähde: 

Vegaia 4/2012

Vegaaniliitto Facebookissa