Uuninektariinit

Uuninektariinit. Kuva: Paula Heinonen, Pidempi korsi -blogi.

Uuninektariinit

Ruokatyyppi: 
Annoksia: 
2 annosta

Tämä upea pieni jälkiruoka vie varmasti kielen mennessään. Tee samantien tuplasatsi, koska tulet kuitenkin halajamaan lisää.

Ainekset: 
  • 1 kypsä nektariini
  • 2 rkl kaurahiutaleita
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl agavesiirappia
  • 1 rkl Keiju-margariinia

Valmistus: 
  1. Halkaise nektariini ja poista kivi. Sekoita muut aineet keskenään ja annostele seosta molemmille puolikkaille tasapuolisesta.
  2. Paista nektariineja uunissa 225 asteessa 15 minuuttia.
  3. Anna uunihedelmien jäähtyä parisen minuuttia ennen tarjoilua ja kaavi päälle reilut pallot soija- tai kauravaniljajäätelöä.

Lähde: 

Paula Heinonen, Pidempi korsi

Vegaaniliitto Facebookissa