Padat, pannuruoat
Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.
Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.
Tämä elävän ravinnon mukainen ruoka on oikeastaan keitto mutta muuttuu padaksi, kun lisäät siihen sattumia.
Tomaattien käyttäminen uunissa korostaa niiden makua. Vegaaniset salamisiivut tuovat ruokaan sekasyöjän sanoin ”yllättävän lihaisaa makua”.
Risotto on italialainen klassikko, jonka valmistamista monet arkailevat sen työläyden takia. Kuitenkin kun risoton muutaman kerran valmistaa oikeaoppisesti, alkaa sen tekeminen sujua rutiinilla. Riisin laatu on risoton kynnyskysymys: sen tulee olla risottoriisiä. Tuoreet kasvikset ovat tietenkin aina tuoreita, mutta myös pakastealtaan tarjonnalla saa aikaan raikasta kasvisruokaa talvellakin.
Tofukinkku on hyvin yksinkertainen paisti jouluksi esimerkiksi yhdelle henkilölle. Lisäksi ainekset löytyvät useimmista kaupoista.
