vaatetus

Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.

Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.

Artikkeli

Villa on usein viimeisiä eläinperäisiä aineita, joista vegaani luopuu. Lampaanvillalle on kuitenkin suotu erityisasema aivan suotta, koska sille on useita vaihtoehtoja sekä luonnonkuiduissa että synteettisissä materiaaleissa. Tässä esittelyssä luonnonkuiduista valmistetut langat.

Artikkeli

Käsityöharrastaja Paula Laine kyllästyi ainaiseen markettien puuvillaan ja alkoi tilailla värikkäitä lankoja ulkomailta. Vegaanisten lankojen erilaiset ominaisuudet tuovat haastetta neulomiseen, nypläykseen ja neulakinnastekniikkaan.

Artikkeli
Asiasanat:

Vegan-merkki kertoo että tuote on vegaaninenJotkin tuotteet on merkitty Vegan-merkillä, joka kertoo että tuote on vegaaninen. Myös muita merkintöjä käytetään.

Artikkeli

Tämänkertaisen Kuluttajanurkan esittelyissä on mukana monenlaista syötävää niin aamiaiselle, välipalaksi, kahvihetkeen kuin herkutteluunkin. Lisäksi uusi vegaaninen lankakauppa!

Artikkeli

Alpro laajentaa kasvimaitojen valikoimaa päivittäistavarakaupassa tuomalla markkinoille Manteli- ja Hasselpähkinäjuomat. Mantelijuoma on valmistettu paahdetuista Välimeren manteleista ja sitä myydään litran pakkauksessa. Tuotetta suositellaan sellaisenaan juotavaksi sekä esimerkiksi kahvin sekaan lisämakua tuomaan. Hasselpähkinäjuomaa myydään 3 x 250 ml:n pakkauksessa ja sitä suositellaan käytettäväksi esimerkiksi leivonnassa ja jälkiruoissa.

Artikkeli

Viime vuosina voimakkaasti kasvanut kasvimaitotuotteiden valikoima on saanut tänäkin syksynä vahvistusta helpottamaan vegaanien ja muiden tiedostavien kuluttajien elämää. Lisäksi muun muassa suomalaisten perinneherkkua karjalanpiirakkaa saa nyt vegaanisena ja luomuna.

Artikkeli

Eläinperäiset tuotteet täytyy jatkossa ilmoittaa entistä tarkemmin vaatteen tiedoissa. EU-säädöksen mukaan valmistajien täytyy selkeästi kertoa, mikäli vaate sisältää eläinperäisiä tuotteita kuten turkista, nahkaa tai höyheniä.

Artikkeli

Timo Kiviniemen yrityksellä on ylevä toiminta-ajatus: Hän haluaa helpottaa vegaanien elämää.

Artikkeli

HCS-logoLeaping bunny tai Human cosmetic standard -logo

Tilaa syöte vaatetus