turkis

Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.

Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.

Artikkeli

Turkistarhaton Suomi –kansalaisaloitekampanja on päättynyt. Turkistarhaton Suomi –kansalaisaloite oli ensimmäinen eduskuntaan toimitettu ja eduskunnassa käsitelty kansalaisaloite. Allekirjoituksia aloite keräsi lähes 70 000, joista suurimman osan vapaaehtoisten kampanjoitsijoiden toimesta ympäri Suomea.

Artikkeli
Asiasanat:

Vegan-merkki kertoo että tuote on vegaaninenJotkin tuotteet on merkitty Vegan-merkillä, joka kertoo että tuote on vegaaninen. Myös muita merkintöjä käytetään.

Artikkeli
Asiasanat:

Turkistarhauksen kieltämistä ajava ehdotus tulee eduskunnan käsittelyyn ensimmäisenä kansalaisaloitteena Suomessa. Eduskunnan on viime keväänä voimaan tulleen lain mukaan otettava kansalaisten tekemä lakiehdotus käsittelyyn, jos se saa taakseen 50 000 kannattajaa. Turkistarhauksen kieltämiseen tähtäävällä aloitteella on lähes 70 000 allekirjoittajaa.

Artikkeli
Asiasanat:


Norjalainen eläinoikeusjärjestö Nettverk for Dyrs Frihet on jälleen tuonut julkisuuteen kuvamateriaalia norjalaisilta turkistarhoilta. Kuvissa näkyy loukkaantuneita, sairaita, kuolleita ja stressaantuneita eläimiä. Kyseessä on jo kolmas kerta kolmen vuoden sisällä, kun vastaavanlaista, järkyttävää materiaalia tarhoilta on kuvattu.


Artikkeli

PETAn logo olympialaisilleMaailman suurin eläinoikeusjärjestö PETA kampanjoi voimakkaasti Kanadan jokavuotista hylkeiden joukkomurhaa vastaan. Painostuksen kohteena ovat etenkin Kanadan hallitus sekä olympiakomitea, joka valmistautuu järjestämään vuoden 2010 talviolympialaiset Kanadan Vancouverissa. 

Artikkeli

HCS-logoLeaping bunny tai Human cosmetic standard -logo

Tilaa syöte turkis