Yosa Sport -kauravälipala

Kuluttajanurkka: Snackseja, jäätelöä ja burgeripihvejä

Vegaanisten tuotteiden määrä senkun lisääntyy. Syksyn aikana kauppoihin on tullut jälleen uusia herkkuja, joista tässä muutamia.

Biofermen laajan Yosa-tuotesarjan uutuus on Yosa Sport -kauravälipala, jonka hedelmäinen ja herneproteiinilla varustettu 200 gramman pakkaus sisältää 10 grammaa proteiinia.

Anamma Vego Burgare -pihvitAnamma Vego Burgare -pihvit Anamman vegaanisia tuotteita löytyy Suomesta nyt laajemminkin. Vego Bullar -pyöryköitä, Vego Burgare -pihvejä, Vego Puckar ja Vegetarisk Färs kasvismureke -tuotteita myydään ympäri Suomen ainakin näissä kaupoissa

Linkosuon herkkuvalikoima on kasvanut kahdella vegaanisella snacksillä, joita myydään 80 gramman pusseissa näkkärihyllyissä. Hot Chili maistuu, yllätys yllätys, chililtä ja runsaskuituinen rukiista valmistettu Sweet-onion makean sipuliselta.

MaapähkinärengasMaapähkinärengas Pirkalta on tullut uusi naposteltava nimeltään Maapähkinärengas, jota myydään 250 gramman pusseissa kauppojen sipsihyllyllä.

GoGreeniltä on tullut pari uutta litran vetoista kasvimaitoa, nimiltään Mantelijuoma Original ja Hasselpähkinä-riisijuoma. Lisätietoja GoGreenin sivuilla.

LakritsijäätelöLovicen lakritsijäätelö Vegaanisten jäätelöiden makuvalikoima Suomessa on kasvanut kauan odotetulla lakritsilla! Soijapohjaisia Lovicen 750 ml:n jäätelöitä myydään lakritsin lisäksi myös mustikan ja vadelman makuisina. Lovicen jäätelöitä on bongattu ainakin S-marketeista.

Karkkihyllyiltä voi löytää myös Mariannen uutuusmakua Cafe Mocha. Kahvilta vienosti maistuvat makeiset muistuttavat ulkonäöltään (niinikään vegaanisia) perinteisiä Marianne-karkkeja. Tuotetietoja Marianne-valikoimasta Fazerin sivuilla.

Muita uutuuksia ja ylipäätään vegaanisia tuotteita löydät listattuna Vegaanituotteet.net-sivustolta.