Anamma kasvisfilee

Anamman kaikki tuotteet ovat nyt vegaanisia!

Kasvispihvien ja -pyöryköiden ja muiden einesten valmistaja Anamma on muuttanut kaikkien tuotteidensa reseptit vegaanisiksi. Anamman saaman palautteen vuoksi aiemmin kananmunaa sisältäneiden tuotteiden koostumusta on muokattu ja uusiakin täysin vegaanisia tuotteita valmisteltu markkinoille jo pidemmän aikaa. Jonkin aikaa kaupoista voi löytyä vielä vanhoja, kananmunaa sisältäviä tuotteita, mutta vegaanisten tuotteiden toimitukset on jo aloitettu. Tuotteita löytyy ympäri Suomen ainakin suurimmista S-ketjun ja K-ketjun kaupoista.

Anamman uuden tuotevalikoiman ja uudistuneet pakkaukset näkee mm. heidän Facebook-sivultaan

Anamman kotisivut (ruotsiksi)