Vegaanimerkintä hyllyssä

Turkulainen S-market alkoi merkitä vegaanituotteensa

Teksti ja kuvat: Mort Grankvist

Vegaanisten tuotteiden kysynnän kasvaessa monissa ruokakaupoissa vegaanit on alettu ottaa huomioon tärkeänä asiakasryhmänä. Valikoiman suurentamisen lisäksi tärkeää on tuotteiden esillepano.

Eineshyllyn reunoja koristavat vihreät laput kertovat, että osa tuotteista sopii vegaaneille. Laput otettiin käyttöön Turun keskustassa sijaitsevassa S-market Wiklund-Herkussa syksyllä, jotta vegaanisten tuotteiden löytäminen olisi helpompaa.

"Saimme asiakkailta palautetta, että vegaanisia tuotteita toivottiin samaan hyllyyn. Laitamme tuotteemme kuitenkin S-ryhmän hyllykartan mukaiseen järjestykseen, mutta aloimme käyttää oheisia hyllymerkintöjä”, kertoo Wiklund-Herkun marketpäällikkö Hanna Lempiäinen.

Vegaanisia tuotteita hyllyssäLempiäinen kertoo saaneensa asiakkailta hyvää palautetta uusista merkinnöistä. Hän vakuuttaa, että valikoimiin pyritään mahdollisuuksien mukaan ottamaan lisää vegaanisia tuotteita.

"Henkilökunnassamme on vegaani ja hän on todella kiinnostunut tuotevalikoimastamme. Olemmekin hyödyntäneet hänen tietämystään vegaanisista tuotteista", Lempiäinen kertoo.