Uusia pakkauskokoja Alprolta

Alpro on tuonut markkinoille uudet pakkauskoot. Mantelijuomaa saa nyt myös kätevässä pillillä varustetussa 2,5 desilitran tetrassa ja hasselpähkinäjuomaa kierrekorkillisena litran pakkauksena.

Mantelijuoman kaloripitoisuus on vain 60 kcal/250 ml, sisältäen kalsium- ja E-vitamiinilähteen. Kätevä välipala kassin pohjalle siis. Hasselpähkinäjuomaa suositellaan vaihteluna esimerkiksi kahviin, smoothieihin tai leivoksiin, joiden makuun se antaa mukavan pähkinäisen vivahteen.

Pakkausilmeen uudistuttua tuotetekstien luettavuus helpottui raaka-aineen ja makuvariantin osalta. Myös kierrekorkki on saanut kiitosta muun muassa kaato-ominaisuuksien vuoksi.

Lähde: Tetra Packin tilaama tutkimus, toteuttajana MVW, helmikuu 2012, N = 1600

Artikkeli on ilmestynyt alunperin Vegaian numerossa 1/2014.