Vegaanikokeilut lisääntyvät maailmalla

Veganismi on murtautumassa laajempaan tietoisuuteen. Monet julkisuuden henkilötkin ovat ilmoittaneet ryhtyneensä vegaaneiksi, jonka osaseurauksena myös erilaiset vegaanikokeilut ja osa-aikaiset vegaanidieetit ovat yhä lisääntyneet. Vivan perustajan ja johtajan Juliet Gellatleyn sanoin, vegaanisen ruokavalion kokeileminen avaa ennen kaikkea ihmisten sydämiä ja mieliä:

"..very few people go straight to a vegan diet. Some change overnight, but we get emails from people every day saying they gave up red meat, then white meat, then fish, then dairy etc. Most people go vegetarian before vegan. It's about opening hearts and minds."

Lue lisää BBC:n artikkelista.