Tältä sivulta löydät erilaisia julkaisuja ja tekstejä joiden aihealue liittyy veganismiin.
Härkäpapua sarvista -keittokirja keskittyy lähiruokaan ja ympäristöystävällisyyteen tarjoten oivan tietopaketin aiheesta vegaaneille, jotka ovat valmiita käärimään hihat ja tutustumaan mm. idättämisen ja hapattamisen saloihin!
Maistuisivatko tempeburgerit, härkäpapu-juurespihvit tai raparperi-jäätelö? Teoksen 250 ruokaohjetta perustuvat kotimaisiin raaka-aineisiin. Reseptit on jaoteltu raaka-aineiden saatavuuden mukaan sato- ja varastokauteen.
Teoksen ovat kirjoittaneet Inna Somersalo, Päivi Mattila, Hanna Tuomisto ja Henri Haimi. Kuvituksesta vastaavat Laura Aalto ja Arttu Heikkinen. Ulkoasun ja taiton ovat tehneet Miika Etula ja Päivi Mattila.
Tämän alun perin vuonna 2006 ilmestyneen teoksen neljäs, vuonna 2018 uudistettu, painos on nyt ladattavissa PDF-muodossa (n. 20 MB) yllä olevaa kuvaa painamalla.