Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Pihlajan Vege – Pop Up

Pihlajan Vege – Pop Up

Vegaaniliiton Kokkolan paikallisryhmä tarjoilee vegaanisia herkkuja tarjolla kulttuuriviikon Pihlajan Vege – Pop Upissa! Tule maistelemaan ja ihastumaan, tarjolla sekä suolaista että makeaa.

Poikkea paikalle muuten vain tai jos haluat pelata varman päälle niin tee pöytävaraus ja ilmoita mahdolliset allergiat etukäteen. Ruokailu tapahtuu pihalla ja pöytiä asetellaan ympäri puutarhaa niin että turvaväliä jää tarpeeksi. Tarjolla lisäksi tietoa vegaaniliiton paikallistoiminnasta ja vegaaniruokavaliosta sekä -elämäntavasta.

Järjestäjinä toimii vegaaniliiton Kokkolan kokkauskerhon aktiivit, jotka valmistavat tapahtumaan keittoa, leipää ja makeita herkkuja. Pääruoasta vastaa paikallinen vegaaniruokayhtiö Happy Food and People!
Voitte halutessanne syödä koko menun tai valita haluamanne osaset. Menu saattaa vaihtua ja hyvää säätä tai ruoan riittävyyttä ei voida taata (paitsi tietysti niille jotka ovat varanneet etukäteen) mutta ruoka on takuulla maittavaa ja fiilis hyvä!

MENU (Koko menu maksaa 12€ sisältäen alkudrinkin ja kahvin/teen plus vapaavalintaisen jälkkärin)

Alkudrinkki, 1 €: maitohorsmajuoma

Alkuruoka, 5 €: kermainen kukkakaalikeitto nokkossipseillä & hapanjuurileipää, villiyrttipestoa ja härkäpapuhummusta

Pääruoka, 8 €: falafeleja ja lämmin salaatti

Jälkiruoka, 2 € : keksijäätelöä tai raparperipiirakkaa, vaniljakastiketta ja mansikkamelbaa tai maitohorsmapannacottaa.

Kahvi tai villiyrttitee, 1 €

Maksuvälineinä käteinen tai Mobile Pay. Pöytävaraukset ja kysymykset Facebookissa, puhelimitse 0404188700 (Pia) tai sähköpostilla kokkola@vegaaniliitto.fi

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa:
https://www.facebook.com/events/385400359110841