Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kotka saa Virtaa Vegestä

Kotka saa Virtaa Vegestä

Lauantaina 7.3. kello 10.30 – 15.00 on mahdollisuus saada kattava infopaketti veganismista!

Virtaa vegestä -ravitsemustapahtuma tarjoaa tietoa monipuolisen ja terveellisen kasvisruokavalion koostamisesta. Luennosta ja dokumenttielokuvasta koostuva ohjelma sisältää paljon tietoa ja vinkkejä niin vegaaneille kuin sekasyöjillekin. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuman aikana on tarjolla vegaaninen lounas 2 euron hintaan (Koko Kotkan keittiö, Messin b-talo).

Tapahtuman ohjelma:
klo 11 Luento: Vegaanin ravitsemus
Elintarviketieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti Johanna Kaipiainen luennoi aiheesta. Kaipiainen on tunnettu mm kirjastaan Vegaanin ravitsemus – Opas ruokavalion koostamiseen. Luento kestää tunnin ja sen jälkeen on varattu aikaa yleisön kysymyksille. Luennon aikana on tarjolla kahvia ja teetä.

Klo 12-15 Tarjolla vegaaninen lounas 2 euron hintaan Messin b-talossa.

klo 13.15 Elokuva: Vegucated
Palkittu dokumenttielokuva vegaaniksi ryhtymisestä. Elokuvassa kolme liharuokia ja juustoa rakastavaa newyorkilaista kokeilee vegaanista ruokavaliota kuuden viikon ajan. Elokuvan kesto on 77 minuuttia, se on englanninkielinen eikä siinä ole tekstitystä. Tarjolla pikkupurtavaa.

Virtaa vegestä -tapahtuman järjestää Animalia Kotka ja mukana on mm Vegaaniliiton ja Oikeutta eläimille -järjestön esittelypisteet.