Maustetut perunat

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 500 g perunoita
  • 2 – 3 sipulia
  • vajaa 1 tl suolaa
  • 0,25 tl kurkumaa
  • n. 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • reilusti öljyä
  • 1 tl curryjauhetta
  • 0,5 tl jauhettuja (mustia) sinapinsiemeniä tai sinappia
  • 1 kanelitanko tai n. 0,3 tl jauhettua kanelia
  • 1 tl sitruunamehua tai omenaviinietikkaa

Mausteinen lisäke Sri Lankasta.

Valmistus

  1. Keitä perunat, pilko suupalan kokoisiksi. Viipaloi sipulit.
  2. Kuullota sipulia, sinapinsiemeniä ja kanelia. Lisää sitten peruna ja loput mausteet.
  3. Poista kanelitanko ja lisää sitruunamehu tai etikka.
Lähde:

Päivi Mattila (Vegaia 3/2007)

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.