Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali

RuokatyyppiSalaatit
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Soijaton, Vehnätön

Ainekset

  • 1 kg punakaalia
  • 2 hapanta omenaa
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • 2 dl vettä
  • 1,5 dl mustaherukkamehua
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2-3 rkl muscovadosokeria tai siirappia
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 kokonaista neilikkaa
  • 0,25 tl valkopippuria
  • 0,5 tl kuminaa
  • (suolaa tai soijakastiketta)

Valmistus

Suikaloi kaali ja lohko omenat sekä sipuli. Kuumenna kaalia ja sipulia jonkin aikaa öljyssä kattilassa. Lisää muut ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin kaksi tuntia välillä sekoittaen.