Kesäkurpitsatofuvuoka

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 2 isoa tai 4 pientä sipulia
  • 1 iso tai 2 pientä kesäkurpitsaa
  • (1 paprika)
  • 4–6 tomaattia
  • 1 pkt (250 g) maustamatonta, kiinteää tofua
  • 2 annosta tomaattimarinadia
 

Valmistus: 
  1. Kerää uunivuokaan silputut sipulit, lohkotut tomaatit sekä kuutioiksi leikatut kesäkurpitsat ja tofu (ja suikaloitu paprika). Kaada joukkoon yleismarinadi ja sekoita.
  2. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20–30 minuuttia.
  3. Tarjoile esim. couscousin kanssa.

Lähde: 

Mia Kunnaskari ja Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 1/2011)

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa