Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kurkkukaviaari

Kurkkukaviaari

RuokatyyppiDipit, Levitteet
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Kurkkukaviaaria voi käyttää blinien täytteeksi.

Ainekset

  • 2 kurkkua
  • 4 omenaa
  • 2 isoa sipulia
  • 2 tl suolaa
  • 0,5 prk soijatuorejuustoa
  • 1 dl maustamatonta soijajogurttia
  • 1 tl sitruunamehua
  • tuoretta tilliä maun mukaan
  • 0,5 tl mustapippuria

Valmistus

  1. Raasta kurkut, laita ne valumaan lävikköön. Tämä siksi, että kaviaarista ei tulisi vetistä.
  2. Raasta omena ja silppua sipulit. Yhdistä kulhossa omenaraaste, sipuli, suola, soijatuorejuusto, jogurtti, sitruunamehu, tilli sekä pippuri. Sekoita hyvin ja maistele maut kohdilleen.
  3. Lisää kurkut juuri ennen tarjoilua. Sekoita tasaiseksi.

Lähde

Vegaia 4/2011