Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tattari-sienilaatikko

Tattari-sienilaatikko

RuokatyyppiLaatikot, Uuniruoat
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Soijaton, Vehnätön

Ainekset

  • 3 dl tattariryynejä/-jyviä
  • 300 g metsäsieniä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 marinoitua kurkkua
  • 2 dl tattari- tai riisijauhoa
  • n. 2 dl vettä
  • kimppu persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Keitä tattari kypsäksi.
  2. Raasta porkkana, hienonna sipuli, valkosipuli, sienet ja marinoitu kurkku ja paista kevyesti pannulla. Sekoita joukkoon tattari, jauhot ja silputtu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada seos vuokaan. Päällystä foliolla ja paista 175 asteessa 30–40 minuuttia.

Lähde

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012)