Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Omenaletut

Omenaletut

RuokatyyppiJälkiruoat
RuokavalioPähkinätön, Palkokasviton, Soijaton

Ainekset

  • 2,5 dl soija- tai kauramaitoa
  • 1 suurehko omena
  • vajaa 1 dl moniviljahiutaleita
  • n. 2 dl jauhoa
  • n. 0,5 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl öljyä

Valmistus

  1. Sekoita kuivat aineet kasvimaitoon. Lisää kuoritut ja paloitellut omenat.
  2. Sekoita taikina ja paista letut pannulla kullanruskeiksi. Tarjoile agavesiirapin kera.

Lähde

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012). Kuva: Marju Randmer