Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Vapaan kokin munavoi

Vapaan kokin munavoi

RuokatyyppiDipit, Levitteet
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Jotkut pitävät kananmunan mausta, toiset taas inhoavat sitä. Tähän vegaaniseen munavoihin voi käyttää mustaa suolaa (kala namak), joka maistuu keitetylle kananmunalle. Se on intialainen mineraalisuola ja sitä voi ostaa mm. etnisistä kaupoista.

Ainekset

  • 2 dl keitettyjä kikherneitä
  • 150 g maustamatonta kiinteää tofua
  • 150 g vegaanista kasvimargariinia
  • 2 tl mustaa suolaa (tai tavallista suolaa)
  • tuoretta persiljaa tai ruohosipulia

Valmistus

  1. Murskaa keitetyt kikherneet haarukalla karheaksi rouheeksi.
  2. Lisää joukkoon margariini ja murusteltu tofu.
  3. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Mausta mustalla suolalla. Halutessasi lisää tuoretta persiljaa tai ruohosipulia sekaan tai käytä koristeluun.

Lähde

Vegaaninen versio -blogi