Ainekset
- oliiviöljyä
- 1 munakoiso
- 2–4 punasipulia
- 1 paprika
- 1 tlk kalamataoliiveja
- 4–6 tomaattia
- 0,5 pussillista soijapaloja tai soijasuikaleita
- 1 kasvisliemikuutio
- vettä
- 2 annosta tomaattimarinadia
Valmistus
- Kuutioi munakoiso ja kuullota hetki öljyssä. Keitä soijapaloja tai -suikaleita muutama minuutti kasvisliemessä.
- Kerää vuokaan kuullotetut munakoisopalat, suikaloitu paprika, silputtu punasipuli, lohkotut tomaatit ja keitetyt ja siivilöidyt soijapalat. Lisää yleismarinadi ja sekoita huolella.
- Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20–30 minuuttia.
- Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden tai couscousin kanssa.
Lähde
Mia Kunnaskari ja Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 1/2011)