Ainekset
- 2 sipulia
- 600 g bataattia
- 300 g ananasta paloiteltuna
- pieni pala tuoretta inkivääriä
- 1 tl murskattua sitruunaruohoa
- 2,5 dl kookosmaitoa
- 2 rkl keltaista tai vihreää thaimaalaista vegaanista currytahnaa
- (kikherneitä)
- suolaa
- mustapippuria
Valmistus
- Paista pilkottua sipulia öljyssä kattilanpohjalla. Lisää joukkoon murskattu inkivääri, currytahna ja sitruunaruoho.
- Parin minuutin päästä lisää joukkoon kuutioitu bataatti, kookosmaito, suola ja pippuri. Jos käytät tölkkiananasta omassa mehussaan, lisää joukkoon myös ananaksen mehu. Anna kiehua hiljalleen noin 25 minuuttia, kunnes bataatti on täysin kypsää. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
- Lisää lopuksi joukkoon paloiteltu ananas ja anna muhia vielä hetken ajan.
- Tarjoile riisin kera.
Lähde
Katri Silvonen (Vegaia 1/2010)