Ainekset
- 1 l kasvislientä
- 250 g soijasuikaleita
- öljyä paistamiseen
- 2 paprikaa
- 1 prk ananaspaloja
- 1 pieni chilipaprika tai 1 tl chilirouhetta
Kastike
- 0,5 dl soijakastiketta
- 3 rkl valkoviinietikkaa
- 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
- ananaspurkin mehu
- 1 tl fariinisokeria
- 1 rkl perunajauhoja
Valmistus
- Keitä soijasuikaleet kasvisliemessä. Pilko paprikat ja chili ja paista hetki pannulla öljyssä.
- Lisää ananaspalat (ota mehu talteen kastiketta varten) ja soijasuikaleet, joista kaadettu ylimääräinen liemi lävikön avulla.
- Sekoita kastike erillisessä astiassa, kaada pannulle, hämmennä ja anna hetken lämmetä.
- Tarjoile riisin tai ohran kanssa.
Lähde
Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 4/2009)