Ainekset
- 1 sipuli
- 500 g yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 1 ps pakastekeittovihanneksia
- 1 kasvisliemikuutio
- noin 5 dl vettä
- 1 dl keitettyjä kidneypapuja
- 50 g pätkittyä spagettia tai muuta pienikokoista pastaa
- 1 tl basilikaa
- mustapippuria
Valmistus
- Pilko sipuli ja kuullota sitä hetki öljyssä kattilassa.
- Lisää pakastekeittovihannekset ja sekoita, kunnes vihannekset ovat sulaneet.
- Lisää tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää joukkoon pavut ja pätkitty spagetti ja anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää.
- Mausta keitto lopuksi basilikalla ja mustapippurilla ja tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Lähde
Elina Innanen, Johanna Kaipiainen ja Mia Kunnaskari (Vegaia 4/2007)