Ainekset
- öljyä
- 1 rkl kurkumaa
- 2 salottisipulia
- 0,5 kesäkurpitsa kuutioituna
- 0,5 punainen paprika kuutioina
- 1,5 dl kasvijogurttia
- 1 kypsä avokado paloiteltuna
- 1 lime
- 200 g kvinoa-pennepastaa tai muuta pastaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistus
-
Kuumenna öljy pannussa ja sekoita siihen kurkuma. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää sitten kuutioitu kesäkurpitsa ja hetken kuullottamisen jälkeen myös paprikat. Paista jonkin aikaa, mutta älä anna paprikoiden pehmentyä aivan kokonaan. Lisää jogurtti sekä mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan. Laita kansi pannun päälle ja nosta se sivuun odottamaan.
-
Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuori ja paloittele avokado. Purista avokadon joukkoon yhden limen mehu ja sekoita hieman. Lopuksi sekoita pastaan paprika-kesäkurpitsaseos ja avokado. Tarjoile heti!