Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Espanjalainen frittata

Espanjalainen frittata

RuokatyyppiLaatikot, Padat, Pannuruoat, Uuniruoat
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Ainekset

  • 1 keitetty peruna siivuina
  • 1 sipuli suikaleina
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 1 kesäkurpitsa raastettuna
  • 1 iso tomaatti siivuina
  • 250 g silken tofua
  • 2 rkl vegaanista margariinia
  • 3 rkl maizenaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa/mustaa suolaa
  • 0,5 tl pippuria
  • tuoreita yrttejä

Valmistus

  1. Kuullota sipuli, kesäkurpitsa, valkosipuli ja peruna kevyesti uuninkestävällä paistinpannulla, haihduta irtoava neste
  2. Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tofu, margariini, maizena ja mausteet tasaiseksi massaksi ja lisää pannulle kuullotettujen kasvisten joukkoon. Kääntele paistinlastalla niin, että massa saa hieman kullanruskeaa sävyä ja sekoittuu kasvisten kanssa. Tasoita tasaiseksi kerrokseksi ja jätä paistumaan 15 minuutiksi matalalla lämmöllä.
  3. Lisää tomaatit ja laita koko pannu uuniin muutamaksi minuutiksi 250 asteeseen, että pinta saa kullanruskean värin.
Koristele tuoreilla yrteillä.

Lähde

Sari Zurbuchen