Haudutettu punakaali

Ainekset

  • 1 kg punakaalia
  • 2 hapanta omenaa
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • 2 dl vettä
  • 1,5 dl mustaherukkamehua
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2-3 rkl muscovadosokeria tai siirappia
  • 2 rkl etikkaa
  • 2 kokonaista neilikkaa
  • 0,25 tl valkopippuria
  • 0,5 tl kuminaa
  • (suolaa tai soijakastiketta)

Valmistus

Suikaloi kaali ja lohko omenat sekä sipuli. Kuumenna kaalia ja sipulia jonkin aikaa öljyssä kattilassa. Lisää muut ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin kaksi tuntia välillä sekoittaen.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]