Helpot kaurakeksineliöt

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

Kuivat aineosat

  • 2.5 dl gluteenitonta kaurajauhoa (käytimme Myllärin gluteenitonta kaurajauhoa)
  • 1 dl tattarijauhoa (käytimme Urtekram tattarijauhoa)
  • 1.5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita (käytimme Provena Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita)
  • 0.5 dl kookoshiutaleita
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia

Nestemäiset aineosat

  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 0.5 dl kasvimaitoa/vettä

Lisäksi

  • 1 dl pähkinöitä karkeaksi rouhittuna
  • 1 dl kuivahedelmiä (esim. mulperia, rusinoita tai karpaloita)

Valmistus

  1. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään.
  2. Sekoita toisessa kulhossa kaikki nestemäiset ainekset.
  3. Kaada nestemäiset ainekset kuivien aineksien joukkoon ja sekoita.
  4. Lisää sekaan pähkinät ja kuivahedelmät.
  5. Kaada seos uunivuokaan (n. 23cm x 33 cm) ja paista 180 asteisessa uunissa n. 20-25 min.
  6. Kun keksipohja on jäähtynyt leikkaa se neliöiksi.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.