Herne-basilikakeitto

Ainekset

  • 0,75 dl rypsiöljyä
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 400 g tuoreita tai pakasteherneitä
  • 25 g basilikan lehtiä
  • 1,5 tl suolaa
  • 8 dl vettä
  • mustapippuria, kuivayrttejä (timjami, meirami, rosmariini)

Valmistus

  1. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää pilkotut sipulit, porkkanat ja valkosipulit. Hauduta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
  2. Lisää herneet, vesi ja mausteet. Kiehauta ja soseuta keitto.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]