Kardemummapikkuleivät

Ainekset

  • 150 g margariinia
  • 0,75 dl sokeria
  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 1 dl riisijauhoja
  • 2 dl perunajauhoja
  • 1 rkl soijajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 tl kardemummaa

Valmistus

  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sitten rasvaseokseen. Anna taikinan levätä kylmässä pari tuntia tai yön yli.
  2. Ota teelusikalla taikinasta nokareita, pyörittele palloiksi ja pistä pellille. Litistä niitä vähän esim. haarukalla. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia.

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.

Valikko

Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki

[email protected]