Kesäkurpitsatofuvuoka

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 isoa tai 4 pientä sipulia
  • 1 iso tai 2 pientä kesäkurpitsaa
  • (1 paprika)
  • 4–6 tomaattia
  • 1 pkt (250 g) maustamatonta, kiinteää tofua
  • 2 annosta tomaattimarinadia

Valmistus

  1. Kerää uunivuokaan silputut sipulit, lohkotut tomaatit sekä kuutioiksi leikatut kesäkurpitsat ja tofu (ja suikaloitu paprika). Kaada joukkoon yleismarinadi ja sekoita.
  2. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20–30 minuuttia.
  3. Tarjoile esim. couscousin kanssa.
Lähde:

Mia Kunnaskari ja Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 1/2011)

Samankaltaisia reseptejä:

  • Laatikot, Piirakat, Suolaiset leivonnaiset, Uuniruoat
  •  Pähkinätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.