Ainekset
- 1-2 tölkkiä kikherneitä
- 3 rkl silputtua persiljaa
- 1 sipuli
- 0,5 chilipippuri tai 5-10 tippaa tabascoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 tl jauhettua korianteria (tai currya)
- 1 tl kuminaa
- (1 tl kurkumaa)
- yrttisuolaa
- 2 rkl soijakermaa tai silken-tofua
- 2 tl omenaviinietikkaa
Valmistus
- Hienonna sipuli, pilko chili, purista valkosipuli ja hauduta öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet.
- Sekoita soijakermaan viinietikka ja sekoita mauste öljyn kanssa.
- Valuta kikherneet ja kaada kastike niiden päälle. Sekoita hyvin. Lisää silputtu persilja. Anna maustua muutama tunti.