Kurkkukaviaaria voi käyttää blinien täytteeksi.
Ainekset
- 2 kurkkua
- 4 omenaa
- 2 isoa sipulia
- 2 tl suolaa
- 0,5 prk soijatuorejuustoa
- 1 dl maustamatonta soijajogurttia
- 1 tl sitruunamehua
- tuoretta tilliä maun mukaan
- 0,5 tl mustapippuria
Valmistus
- Raasta kurkut, laita ne valumaan lävikköön. Tämä siksi, että kaviaarista ei tulisi vetistä.
- Raasta omena ja silppua sipulit. Yhdistä kulhossa omenaraaste, sipuli, suola, soijatuorejuusto, jogurtti, sitruunamehu, tilli sekä pippuri. Sekoita hyvin ja maistele maut kohdilleen.
- Lisää kurkut juuri ennen tarjoilua. Sekoita tasaiseksi.
Lähde
Vegaia 4/2011