Kurkkukaviaari

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2 kurkkua
  • 4 omenaa
  • 2 isoa sipulia
  • 2 tl suolaa
  • 0,5 prk soijatuorejuustoa
  • 1 dl maustamatonta soijajogurttia
  • 1 tl sitruunamehua
  • tuoretta tilliä maun mukaan
  • 0,5 tl mustapippuria

Kurkkukaviaaria voi käyttää blinien täytteeksi.

Valmistus

  1. Raasta kurkut, laita ne valumaan lävikköön. Tämä siksi, että kaviaarista ei tulisi vetistä.
  2. Raasta omena ja silppua sipulit. Yhdistä kulhossa omenaraaste, sipuli, suola, soijatuorejuusto, jogurtti, sitruunamehu, tilli sekä pippuri. Sekoita hyvin ja maistele maut kohdilleen.
  3. Lisää kurkut juuri ennen tarjoilua. Sekoita tasaiseksi.
Lähde:

Vegaia 4/2011

Samankaltaisia reseptejä:

  • Dipit, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Palkokasviton, Raakaravinto, Soijaton, Vehnätön
  • Dipit, Kastikkeet, Levitteet
  •  Gluteeniton, Pähkinätön, Soijaton, Vehnätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.