Ainekset
- 1 kg lanttua
- 2 tl suolaa
- 1 dl korppujauhoja
- 3 rkl siirappia
- 0,5 tl valkopippuria
- 0,5 tl muskottipähkinää
- 0,5 tl inkivääriä
- 2,5 dl lantun keitinlientä
- 2 d soija- tai kaurakermaa
Valmistus
- Kuori lantut, leikkaa ne kuutioiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi.
- Survo lantut tehosekoittimella tai survimella. Sekoita survokseen kermassa turvotetut korppujauhot. Lisää siirappi ja mausteet sekä nestettä niin, että seoksesta tulee juoksevaa.
- Kaada seos voideltuun vuokaan. Koristele pinta lusikanpainalluksin ja ripottele päälle korppujauhoja. Kypsennä 175-200 asteessa 1-1,5 tuntia.