Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Manteli-perunasalaatti

Manteli-perunasalaatti

RuokatyyppiSalaatit
RuokavalioPähkinätön

Ainekset

  • 8 keitettyä perunaa
  • 100 g mantelilastuja
  • 2 rkl kapriksia
  • 2 prk kasvikermaa
  • 1 prk kikherneitä
  • 0,5 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kimppu varsi- tai ruohosipulia
  • pätkä purjoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Keitä ja paloittele perunat keskikokoisiksi paloiksi. Paahda mantelilastuja pannulla ja anna jäähtyä. Paloittele aurinkokuivattu tomaatti, purjo ja sipuli.
  2. Sekoita kaikki aineet sopivassa kulhossa. Kaada joukkoon kasvikerma ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lähde

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012)