Munakoisovuoka

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • oliiviöljyä
  • 1 munakoiso
  • 2–4 punasipulia
  • 1 paprika
  • 1 tlk kalamataoliiveja
  • 4–6 tomaattia
  • 1/2 pussillista soijapaloja tai soijasuikaleita
  • 1 kasvisliemikuutio
  • vettä
  • 2 annosta tomaattimarinadia

Valmistus

  1. Kuutioi munakoiso ja kuullota hetki öljyssä. Keitä soijapaloja tai -suikaleita muutama minuutti kasvisliemessä.
  2. Kerää vuokaan kuullotetut munakoisopalat, suikaloitu paprika, silputtu punasipuli, lohkotut tomaatit ja keitetyt ja siivilöidyt soijapalat. Lisää yleismarinadi ja sekoita huolella.
  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20–30 minuuttia.
  4. Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden tai couscousin kanssa.
Lähde:

Mia Kunnaskari ja Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 1/2011)

Samankaltaisia reseptejä:

  • Laatikot, Piirakat, Suolaiset leivonnaiset, Uuniruoat
  •  Pähkinätön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.