Omenaletut

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ainekset

  • 2,5 dl soija- tai kauramaitoa
  • 1 suurehko omena
  • vajaa 1 dl moniviljahiutaleita
  • n. 2 dl jauhoa
  • n. 0,5 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl öljyä

Valmistus

  1. Sekoita kuivat aineet kasvimaitoon. Lisää kuoritut ja paloitellut omenat.
  2. Sekoita taikina ja paista letut pannulla kullanruskeiksi. Tarjoile agavesiirapin kera.
Lähde:

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012). Kuva: Marju Randmer

Samankaltaisia reseptejä:

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaajanamme saat tietää ensimmäisenä uusista jutuista.