Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Paprikaa ja soijasuikaleita hapanimeläkastikkeessa

Paprikaa ja soijasuikaleita hapanimeläkastikkeessa

RuokatyyppiPadat, Pannuruoat
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Ainekset

  • 1 l kasvislientä
  • 250 g soijasuikaleita
  • öljyä paistamiseen
  • 2 paprikaa
  • 1 prk ananaspaloja
  • 1 pieni chilipaprika tai 1 tl chilirouhetta
Kastike
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
  • ananaspurkin mehu
  • 1 tl fariinisokeria
  • 1 rkl perunajauhoja

Valmistus

  1. Keitä soijasuikaleet kasvisliemessä. Pilko paprikat ja chili ja paista hetki pannulla öljyssä.
  2. Lisää ananaspalat (ota mehu talteen kastiketta varten) ja soijasuikaleet, joista kaadettu ylimääräinen liemi lävikön avulla.
  3. Sekoita kastike erillisessä astiassa, kaada pannulle, hämmennä ja anna hetken lämmetä.
  4. Tarjoile riisin tai ohran kanssa.

Lähde

Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 4/2009)