Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Papuminestrone

Papuminestrone

RuokatyyppiKeitot
RuokavalioPähkinätön, Soijaton

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 500 g yrttimaustettua tomaattimurskaa
  • 1 ps pakastekeittovihanneksia
  • 1 kasvisliemikuutio
  • noin 5 dl vettä
  • 1 dl keitettyjä kidneypapuja
  • 50 g pätkittyä spagettia tai muuta pienikokoista pastaa
  • 1 tl basilikaa
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Pilko sipuli ja kuullota sitä hetki öljyssä kattilassa.
  2. Lisää pakastekeittovihannekset ja sekoita, kunnes vihannekset ovat sulaneet.
  3. Lisää tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää joukkoon pavut ja pätkitty spagetti ja anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää.
  5. Mausta keitto lopuksi basilikalla ja mustapippurilla ja tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Lähde

Elina Innanen, Johanna Kaipiainen ja Mia Kunnaskari (Vegaia 4/2007)