Ainekset
- öljyä paistamiseen
- 1 pkt (270 g) kiinteää tofua
- 1 tl jauhettua kuminaa
- 1 - 2 tl chilijauhetta
- 3 - 4 tomaattia
- 4 pussillista pakastepinaattia
- 2 - 4 jalapenoa
Valmistus
- Pilko tofu pieniksi kuutioiksi ja paista sitä öljyssä kuminan ja chilijauheen kanssa kunnes se saa väriä mausteista. Lisää pilkotut tomaatit ja hämmennä pari minuuttia.
- Lisää pakastepinaattia pussillinen kerrallaan, jotta pinaattikuutiot mahtuvat sulamaan. Pilko jalapenot pieniksi ja lisää ne kastikkeeseen.
- Jatka paistamista kunnes tomaatit ovat hajonneet ja kastike tasaista ja lämmintä.
- Tarjoile naanleivän tai keitetyn ohran tai riisin kanssa.
Lähde
Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 4/2009)